• Al meer dan 35 jaar een helder begrip

NIEUWS
 
     
Schoonmaakbedrijf Geerts

Dag van de schoonmaker 2016

By Schoonmaakbedrijf Geerts on 23-6-2016
Een aantal weken geleden kreeg ik een mail of wij ook meededen aan de DAG VAN DE SCHOONMAKER, ik dacht meteen wat een leuk idee dat gaan we doen.
Uiteraard gaan we er voor om 365 dagen per jaar goed te zijn voor ons personeel maar om ze op deze dag extra in het zonnetje te zetten leek ons wel een leuk idee. Dus werden er uitnodigingen verstuurd, gebakjes besteld, hapjes gemaakt en we waren klaar voor een gezellige avond. Op deze avond hebben we ook nog even stil gestaan bij het 5 jarig jubileum van Wilmy Wout en Mary. En Triny, die ons volgende maand gaat verlaten alvast bedankt voor haar inzet de afgelopen 16 jaar.  De DAG VAN DE SCHOONMAKER was voor schoonmaakbedrijf Geerts zeer zeker een geslaagde dag.

Later als ik groot ben word ik glazenwasser...

By Schoonmaakbedrijf Geerts on 3-6-2015

LATER ALS IK GROOT BEN WORD IK GLAZENWASSER…

Er zijn maar weinig kinderen die dit zeggen, onze jongens hebben dit altijd gezegd. Glazenwasser en voetballer bij Ajax, dat laatste gaat hem niet worden. Maar glazenwasser dat kan nog steeds.. De tijd zal het leren..

Ik zeg altijd het vak glazenwasser/schoonmaker moet op je pad komen om te merken hoe leuk & interessant het kan zijn om in de schoonmaakbranche te werken. Het is niet een kwestie van een emmer water een spons een trekker een zeem of een vezeldoek pakken en beginnen maar. Nee je hebt te maken met verschillende schoon te maken materialen en schoonmaakmiddelen. Maar je hebt ook te maken met verschillende mensen, je collega’s waarmee je werkt. De klant die altijd weer blij is om je te zien. Jij zorgt immers voor schone ramen of een schone werkplek. Je komt op mooie plekken & bij bijzondere bedrijven… Elke dag is anders..

Lijkt jou dat wat?  Check snel onze vacature…

Thuis zeggen we altijd schoonmaken is een vak & poetsen doe je het zilver en je tanden.

By Schoonmaakbedrijf Geerts on 13-4-2015

Thuis zeggen we altijd schoonmaken is een vak & poetsen doe je het zilver en je tanden. Dat schoonmaken een vak is moge duidelijk zijn aangezien er in Nederland dagelijks veel mensen in de schoonmaak werkzaam zijn. Wij zijn met 21 mensen werkzaam in de schoonmaak. Wat is er leuk aan schoonmaken zal menig een ooit denken. Dat ga ik jullie de komende tijd proberen te vertellen door mijn persoonlijke blog….